Rólunk

A Garuda Trade Kft. megalakulásától (1991) kezdve az ősi indiai Ayurvedagyógyászat módszereinek magyarországi meghonosítását, és gyógytermékeinek ahazai piacra történő bevezetését tartja fő célkitűzésének. Ennek keretében az1990-es évek eleje óta engedélyeztetünk és importálunk Indiából gyógynövényalapú, 100%-igtermészetes eredetű, magas minőségi követelmények mellett előállítottayurvedikus gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítményeket, étrend-kiegészítőket,kozmetikumokat, valamint állatgyógyászatikészítményeket.

A cégünk általforgalmazott termékeket nagy múltra visszatekintő indiai cégek állítják elő az Ayurveda,a világ legősibb, de ma is széles körben alkalmazott és elismert gyógyászatirendszerének ősi receptjei, leírásai, a gyógynövényekés ásványok alkalmazása területén felhalmozott évezredestapasztalatai alapján.

Ajelenleg forgalmazott készítmények listája széles, és egyre bővülő; azimmunerősítő és anyagcsere-szabályozó készítményeken túl számos higiéniás,szépségápolási és wellness-készítményt forgalmazunk. A termékpalettát 1998-tólkezdődően haszon- és hobbiállattartásban alkalmazható készítmények színesítik.

Folyamatosanbővül továbbforgalmazó partnereink köre, így készítményeinket egyre több biotermékeket,étrend-kiegészítőket, gyógyhatású készítményeket, valamint állatgyógyászatiszereket forgalmazó üzlet polcain találhatják meg vásárlóink.

Indiai gyártó partnereink humán vonalona Dabur India Ltd, a Dabur Research Foundation, a GoodCare Pharma Pvt. Ltd., MuniyalHerbals and Ayurvedic Remedies Ltd, Sahul India Limited, Siddhayu AyurvedicResearch Foundation Pvt. Ltd., valamint állatgyógyászati vonalon az AyurvetLtd, mely cégeknek kezdeményező és meghatározó szerepe volt az Ayurvedagyógyászat módszereinek és gyógytermékeinek magyarországi megismertetésében éselterjesztésében.

Készítményeinketre-exportáljuk a környező országok közül Horvátországba, Romániába,Lengyelországba, Litvániába, Szerbiába és Szlovákiába, és igyekszünk nyitni atöbbi szomszédos ország (Ausztria, Csehország, Ukrajna, Szlovénia, Bulgária)felé is.

Azelmúlt húsz évben az ayurvedikus készítmények és az Ayurveda gyógyászatmódszerei iránt mutatkozó egyre növekvő érdeklődés és igény, valamintvásárlóink pozitív visszajelzései meggyőztek minket arról, hogy a jó utatválasztottuk. Az Ayurveda gyógyászat több ezer éves, az időpróbáját kiállt tudás, mely elősegítiaz egészségmegőrzést, valamint az enyhébb és súlyosabbegészségügyi panaszok hatékony kezelését, és a betegségek utáni rehabilitációt egyaránt.

Cégünk legfőbbtámogatója a Magyar Ayurveda Gyógyászati Alapítvány Közhasznú Szervezetnek,melynek célkitűzése az Ayurveda gyógyászat egyetemes elveinek magyarországimeghonosítása.