Elérhető: Hamarosan készleten
Loamglo kutyasampon 200 ml
Cikkszám: 105
1,995Ft.

Darab

Gyógynövényes sampon-koncentrátum kutyák részére az egészségesen ragyogó szőrzetért

A kutyák bőre rendkívül érzékeny lehet a különféle fertőzésekkel, betegségekkel szemben, ezért különleges kezelésre van szüksége.

A LOAMGLO, ez a pH-semleges, gyógynövényalapú sampon-koncentrátum tudományosan meghatározott recept szerint természetes és biztonságos, dermatológiailag bevizsgált összetevőkből készül. Növényi olajai bőrbarátak, elősegítik a bőr higiéniájának fenntartását, csillogóvá, fényessé teszik a szőrzetet. A kiváló tisztító hatás mellett gyógynövényi összetételének köszönhetően jó hatással lehet a beteg bőrre is.

Szép fényt, és hosszan tartó friss illatot biztosít a szőrzetnek. Nem szárítja ki a bőrt és a szőrzetet. Kellemes, természetes illata üdítő élményt nyújt a használat során. A LOAMGLO koncentrált hatóanyagtartalmának köszönhetően nagyon gazdaságos, hosszú ideig elegendő.

Adagolás, alkalmazás: Vizezze be testmeleg vízzel a kutyát, vigye fel a szükséges mennyiségű sampont, és masszírozza be alaposan a szőrzetbe. Vigyázzon, hogy a hab szembe, szájba, fülbe ne kerüljön. Hagyja hatni néhány percig, majd alaposan öblítse le. Törölje szárazra az állatot.

Használati előnyök:
Kizárólag természetes alapanyagokból készül.
Környezet- és bőrbarát készítmény.
Beteg bőrre is alkalmazható.
Sűrű, gazdaságos koncentrátum, mely hosszú időre elég.

Célállatfaj: kutya.

Kiszerelés: 200 ml.

Nyilvántartási szám: 130/1/2011 MgSzH ÁTI
(szabadon forgalmazható állatgyógyászati gyógyhatású termék)

Aktív hatóanyagok:
Cedrus deodara
Acorus calamus
Eucalyptus globulus


Az árak magyarországi rendelésre és szállításra érvényesek. Külföldi rendelés és szállítás feltételeivel kapcsolatosan kérjük lépjen velünk kapcsolatba az alábbi e-mail címen: garuda@garuda.hu

Kategóriák: Kutya, macska

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!