Elérhető: Raktáron
Vitacharm folyadék 100 ml
Cikkszám: 103
1,955Ft.

Darab

Belsőleg ható szőr- és bőrtápláló folyadék kutyáknak az egészséges és szép szőrzetért


Kedvencünk kiváló egészségi állapotának és vitalitásának egyik legfőbb jele a fényesen csillogó, egészséges, dús szőrzet. A gyenge, fénytelen szőrzetért legtöbb esetben a szőrzet és a bőr egészséges állapotáért felelős mikrotápanyagok hiánya a felelős.

A VITACHARM gyógynövényes gyógyhatású készítmény tudományos alapon válogatott hatóanyagainak köszönhetően hatékonyan segíti kedvenceink szőrzetének és bőrének belülről, a szervezetnek a szükséges mikroelemekkel való ellátásán keresztül történő kezelését.

A kétféle gyógynövényi összetevő kiváló forrása a GLA-nak (gammalinolinsav), amely egy a szőrzet minőségéért, kialakulásáért felelős vegyület. A hozzáadott vitaminok tovább erősítik a gyógynövények jótékony hatását. Az A-vitamin közvetlenül felelős a bőr és a szőrzet kifejlődéséért és egészségéért; az D-vitamin elősegíti a szőrnövekedéshez szükséges kalcium és foszfor beépülését; az E-vitamin természetes antioxidáns és immunerősítő hatású.

Ennek köszönhetően kúraszerű, vagy folyamatos használattal a VITACHARM gyenge, fénytelen szőrzet, túlzott mennyiségű szőrhullás, kopasz foltok esetén hozzájárul a szőrzet és a bőr egészséges állapotának helyreállításához, elősegíti a szőrhullás megállítását, a megritkult, kihullott szőrzet visszanövekedését.

Használati előnyök:
Kizárólag természetes összetevőkből készül.
Környezet- és állatbarát készítmény.
A táplálékba keverve könnyen adagolható.
Jó ízű, ezért a kutyák szívesen fogyasztják.

Adagolása:
10 kg testtömegig: 2,5-5 ml
10 kg testtömeg felett: 5-10 ml
a táplálékba keverve, naponta egyszer alkalmazva.

Célállatfaj: kutya.
                                    
Kiszerelés: 100 ml.

Nyilvántartási szám: 131/1/2011 MgSzH ÁTI
(szabadon forgalmazható állatgyógyászati gyógyhatású termék)

Aktív hatóanyagok:
gammalinolén-sav (GLA) (ligetszépe (Oenothera biennis) és borágó (Borago officinalis) olajokból),
A-vitamin
D3-vitamin
E-vitamin


Az árak magyarországi rendelésre és szállításra érvényesek. Külföldi rendelés és szállítás feltételeivel kapcsolatosan kérjük lépjen velünk kapcsolatba az alábbi e-mail címen: garuda@garuda.hu


Kategóriák: Kutya, macska

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!