Elérhető: Raktáron
Mastilep gél 125 g
Cikkszám: 126
1,820Ft.

Darab

Emulziós tőgygél és ingyenes tőgyállapotjelző csík tőgygyulladás kimutatására és kiegészítő kezelésére


A Mastilep gél ötféle gyógynövény és kén kombinációjával tudományosan összeállított készítmény tőgygyulladás kiegészítő kezelésére. Tejelő haszonállatok laktációs időszakában hozzájárul az esetlegesen jelentkező mastitis kezeléséhez. Hűsítő, hámosító hatású, támogatja a gyulladáscsökkentő folyamatokat. Hozzájárul a tőgy egészségének megőrzéséhez és visszaállításához, a tej minőségének javításához.

Célállatfajok: szarvasmarha, juh, kecske, sertés nőivarú egyedei.

Használati előnyök:
Kizárólag természetes összetevőkből készül, ökológiai gazdálkodásban is alkalmazható.
Környezet- és állatbarát készítmény.
Tejben, húsban maradékanyagot nem képez.
Nullanapos várakozási idejű.

Alkalmazás:
Naponta kétszer a szükséges mennyiségű gélt külsőleg a teljes tőgy- és a csecsbimbók, vagy az érintett tőgynegyed felületén lazán oszlassa el. Kezelés előtt a tőgyet és a csecsbimbókat tisztára kell mosni, és szárazra törölni. A kezelést minimum 5 napig, vagy az állatorvos utasítása szerint kell folytatni. Egy tubus kb. 5-6 kezelésre elegendő gélt tartalmaz.

A termékhez mellékelt Mastrip, a (szubklinikai) mastitis fennállásának, súlyossági fokának vizsgálatára alkalmas tesztcsík használata: Tisztítsa meg a tőgyet, és törölje szárazra. Fejjen 1-2 csepp tejet a csíkra. A színváltozás alapján: sárga: egészséges állapot, zöldes-sárga: szubklinikai mastitis, zöld: előrehaladott szubklinikai mastitis, kék: klinikai mastitis. Minden tőgynegyedhez új tesztcsíkot használjon.

Kiszerelés: 125 g-os műanyag tubusban, 16 db tőgyállapotjelző tesztcsíkkal.

Nyilvántartási szám:

062/1/2010 MgSzH ÁTI
(szabadon forgalmazható állatgyógyászati gyógyhatású termék).

Hatóanyagok:
Cedrus deodara
Eucalyptus globulus
Curcuma longa
Glycyrrhiza glabra
Paederia foetida
kén


Az árak magyarországi rendelésre és szállításra érvényesek. Külföldi rendelés és szállítás feltételeivel kapcsolatosan kérjük lépjen velünk kapcsolatba az alábbi e-mail címen: garuda@garuda.hu

Kategóriák: Szarvasmarha, Sertés, Juh, kecske

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!