+36 30 506 3474
Hét.-Csüt. 08:30 – 16:00
Péntek 08:30 – 14:00
Üzletünk nyitvatartása:
Hétfő - Csütörtök:
Péntek:
08:30 – 16:00
08:30 – 14:00

Elérhetőségeink:
+36 30 506 3474
+36 1 331 2316
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Címünk:
1136 Budapest, Tátra u. 24. II.em. 2.

Természetes megoldások a modern állattartás számára. Innováció. Bio tanúsítvány, Nullanapos várakozási idő. Kiváló megtérülési mutatók. 

Az állatgyógyászati készítményeink természetes alapanyagokból (gyógynövényekből és ásványokból) készülnek, mesterséges hozamfokozókat nem tartalmaznak, nullanapos várakozási idejűek. A magasabb termelékenység, jövedelmezőség mellett elősegítik a gyógyszerhasználat jelentős csökkentését, a fogyasztóvédelmi és környezetvédelmi, valamint európai uniós előírások betartását. A készítmények előnyösen alkalmazhatóak mind nagyüzemben, mind háztáji, vagy biogazdálkodásban. 

„Tradicionális tudás – Modern kutatás": ez a jelmondata, és tevékenységét meghatározó filozófiája az Ayurvet Ltd. (1992) nemzetközi szinten is elismert állatgyógyászati termékgyártónknak. A termékek az Ayurvet európai uniós GMP+ tanúsítvánnyal, ISO 9001:2000-minősítéssel és a legújabb technológiával rendelkező üzemében készülnek. A készítményeket világszerte több mint 30 országban forgalmazzák. Több mint 530 klinikai próba publikáció nemzeti és nemzetközi újságokban, valamint több mint 100 Ph.D. diplomamunka igazolja a készítmények hatékonyságát.

A kedvenceinknél és a haszonállattartásban is egyre növekvő szerephez jutnak és nagyon hatékony alternatívát jelentenek a gyógynövényalapú készítményeink az európai unió korlátozásai és a antibiotikum rezisztencia következtében. A hazai és európai haszonállattartók közül számos és egyre növekvő számú állattartó teleppel építettünk ki hosszú távú partnerséget, szakmai együttműködést, és segíthettük őket termelési költségeik csökkentésében, hatékonyságuk növelésében. 

Hazai és nemzetközi állatorvosi- és agrártudományi egyetemekkel is együttműködünk a gyógynövényalapú gyógyászat minél szélesebb körű megismertetése érdekében.


Keresés pontosítása


Aktuális akcióink

BIO ATKA csomag hozamfokozóval (Dermanyguard, Superliv, Stresroak itatófolyadék)
21 900 Ft
raktáron
24 990 Ft
jelenleg nem kapható
500
DERMANYGUARD vitaminnal csomag (Dermanyguard és Ayucee itatófolyadék)
12 900 Ft
raktáron
15 110 Ft
jelenleg nem kapható
300
Pulmofarm T belsőleges por- 1+1 ajándék
10 390 Ft
raktáron
20 780 Ft
jelenleg nem kapható
300
Maradjunk kapcsolatban
Ha szeretnél rendszeresen hírt kapni újdonságainkról, aktuális akciókról, iratkozz fel a Garuda Ayurveda Hírlevélre.
Garuda Ayurveda

Garuda Trade Kft.

  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Információk

  • Állásajánlatok
    Jelenleg nincs állásajánlatunk, de ha egészségtudatos és érdeklődik a tevékenységünk iránt, akkor kérjük küldje el önéletrajzát, hogy fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot megüresedett pozíció esetén.
    Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
© Garuda Trade Kft.
Site by Meraki.

Garuda | Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.