x 
0 Ft

KOSÁR

Üres Kosár

Csüdsömör kezelése természetesen és hatékonyan!

Csüdsömör kezelése természetesen és hatékonyan!
| Garuda

Csüdsömör kezelése természetesen és hatékonyan!

Helyszín: Isaszeg

Ló tulajdonos neve: Fehér Kyra

Ló neve: Róbert

Eset időpontja: 2019. Nyár

Eset leírása: A herélt bal hátsó lábán csüdsömör alakult, melynek kezelésére Charmil sprayt kezdtek alkalmazni. A spray alkalmazása, a krémmel szemben, azért vált kivitelezhetőbb kezelési módnak, mivel a ló lába a csüdsömör miatt igen érzékennyé vált, és érintésre rúgott. A spray-t távolról is könnyen rá lehetett fújni az érintett területre.  1 hét után már lehetett látni, hogy az érintett bőrfelület mérete nem nőtt tovább, sőt kisebb lett. 3 hét után már a bőrfelület megnyugodott, begyógyultak a sebek és új szőr kezdett nőni.

Csüdsömör:

A sok lótartó által ismert és általában nehezen gyógyuló csüdsömör a bőrgyulladás egy formája, amelyet jellemzően baktériumok okoznak. A sárban előforduló baktériumok ugyanis a bőr alá kerülve fehérjebontó enzimet termelnek, és enyhébb esetben szőrhullást és kisebb sebeket eredményeznek, súlyosabb esetben elbonthatják a húst, de akár a szarut is. Fontos tehát a csüdsömör hatékony kezelése.

A csüdsömör hatékony kezelése érdekében a bőrfelületet Charmil spray-vel ajánljuk befújni, mely antibakteriális, fertőtlenítő hatásának köszönhetően elpusztítja a baktériumokat, gombákat. A kiszerelésnek köszönhetően könnyen felvihető a készítmény az érintett bőrrészre, ahol az egy különleges védőréteget képez a sebfelszínen. A védőréteg hatására a seb szellőzik, de az újra fertőzéstől védve van. A gyógynövényes készítmény különleges állagának köszönhetően nehezen oldódik, így az esővíz, vagy sárvíz sem mossa le. Hámosító hatásának köszönhetően hozzájárul a gyorsabb sebgyógyuláshoz is.

Népszerű termékek

Ayurveda és Postagalamb könyv

3 190 Ft

BIO ATKA csomag ajándék tojáshéj erősítővel

15 890 Ft

Családi multi-gyógynövény csomag (Zest Women, Zest Men, Vita Jam )

10 710 Ft

Dia csomag (Diabet Guard, Dia tea)

6 120 Ft

Egészséges, dús haj csomag (Spirulina, Wild Cactus Sampon)

4 635 Ft

Erő és biztonság csomag (G.A. Shilajit, Neem szappan, Neem fogkrém)

7 170 Ft

Immunerősítő csomag (Ashwagandha, Vita Jam)

7 390 Ft

Karcsú sziluett csomag (Guggul, Ezi Slim)

7 830 Ft

Légutak védelme csomag (Tulsi, Eukaliptusz balzsam)

4 590 Ft

Newsletter

Maradjunk kapcsolatban

Garuda Trade Kft.

  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Információk

  • Állásajánlatok
    Jelenleg nincs állásajánlatunk, de ha egészségtudatos és érdeklődik a tevékenységünk iránt, akkor kérjük küldje el önéletrajzát, hogy fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot megüresedett pozíció esetén.
    Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
© Garuda Trade Kft.
Site by Meraki.

Garuda | Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.