x 
0 Ft

KOSÁR

Üres KosárAutentikus Ayurveda már 30 éve itthon

Autentikus Ayurveda már 30 éve itthon
| Garuda

Garuda Trade Kft. 30 éves jubileuma

az 5000 éves Ayurveda gyógyászat hazai és európai úttörője

az autentikus Ayurveda elkötelezett képviselője

30 éve már, hogy Riesz István, mérnök-közgazdász, volt indiai és nepáli kereskedelmi titkár, megalapította társaságunkat, a Garuda Trade Kft-t, 1991. március 6-án azzal a céllal, hogy az ayurvedikus gyógyászat évezredes módszereit és hagyományos gyógytermékeit bevezesse a hazai piacra és széleskörben ismertté tegye azt, a környező európai országokban is. Ez a küldetés vált hagyománnyá a család fiatalabb generációi számára is, akik a társaság vezetésében tovább segítik a Garuda Trade Kft. működését és növekedését.

A legfontosabb célunk volt alapításkor és azóta is, hogy támogassuk a lakosság egészségi állapotának javítását, különös hangsúllyal a betegségek megelőzésére, valamint gyógynövény alapú megoldásainkkal segítsük a fenntartható állattartást, az egészségesebb hús és tej előállítása érdekében. Nagyon hosszú és kihívásokkal teli utat tettünk meg mostanáig, de nagy büszkeséggel tölt el minket, hogy a 30 évvel ezelőtti céljainkat elértük, sőt mára már túl is teljesítettük azokat.

Az elmúlt 30 évben jelentős korszakváltás történt a gyógyászathoz kapcsolódó tudományok területén, a hagyományos, gyógynövényes termékek előtérbe kerülésével, melyeket egyre gyakrabban alkalmazunk, a gyógyszerek jól működő prevenciós, vagy kiegészítő alternatívájaként. Az Ayurveda gyógyászati rendszernek a modern kor orvosai és a nyugati (allopatikus) gyógyászat számára is van mondanivalója. Az ősi ayurvedikus szövegekben leírt gondolatok és módszerek fontos tanácsokkal szolgálhatnak a modern, nyugati orvostudomány továbbfejlesztéséhez is. Megismerésük rendkívüli jelentőségű az egészségmegőrzés, és a legkülönbözőbb betegségek hatékony megelőzése, gyógyítása és utókezelése szempontjából.

A Garuda Ayurveda étrend-kiegészítőket, nagy múltra visszatekintő, vezető indiai ayurvedikus gyártó cégek (Dabur és GoodCare Pharma) állítják elő, az Ayurveda tudomány ősi receptjei, leírásai, valamint a gyógynövények és ásványok alkalmazása területén felhalmozódott évezredes tapasztalatok alapján. Az ayurvedikus termékek modern kutatómunkával és gyártótechnikával, kiváló minőségi megfelelési követelmények megtartása mellett kerülnek előállításra. Hatékonyságuk nem csak a hagyománnyá vált tapasztalatokkal, de klinikai vizsgálatokkal is igazolt, a mellett, hogy a termékeket állatokon nem tesztelik. Cégünk volt az első, aki 1991-ben fluormentes fogkrémet (Dabur termékcsalád) és az első immunerősítőket - a Shilajitot és az Ashwagandhát, bevezette Magyarországon.

A hosszú évek alatt a főbb társadalmi szükségletekre és népbetegségekre (pl.: immunerősítés; fiatalság megőrzés; bélműködési-, máj-, ízületi-, cukor-, szív-, légúti problémák; túlsúlycsökkentés; memória javítás; a női- és férfi szervezet támogatása) nyújtott megoldásaink listája egyre bővült az újabb és újabb, magyar hatóságok (OGYI, OÉTI, majd OGYÉI) által regisztrált és engedélyezett humán ayurvedikus termékeinkkel.

1996-tól kezdtük el engedélyeztetni a NÉBIH által gyógyhatású kategória alá sorolt, AYURVET cég által gyártott állatgyógyászati termékeinket. A termékek, az Ayurvet európai uniós GMP+ (Helyes Gyártási Gyakorlat Rendszere) és ISO 9001:2000- minőségirányítási tanúsítvánnyal, valamint a legújabb technológiával rendelkező üzemében készülnek. A készítményeket világszerte több mint 30 országban forgalmazzák. Kiemelkedően magas, közel 700 nemzeti és nemzetközi szaksajtóban megjelent publikáció, valamint több mint 100 Ph.D. diplomamunka igazolja a készítmények hatékonyságát.

Állatgyógyászati készítményeink természetes alapanyagokból (gyógynövényekből és ásványokból) készülnek, mesterséges hozamfokozókat nem tartalmaznak, nullanapos várakozási idejűek (kezelést követően az állat vagy teje azonnal feldolgozható), és a Biokontroll Hungária biotanúsítványával is rendelkeznek. A termékek, a magasabb termelékenység, jövedelmezőség támogatása mellett elősegítik a szintetikus gyógyszerhasználat jelentős csökkentését, ezzel, a fogyasztóvédelmi, környezetvédelmi, valamint európai uniós előírások betartását. A készítményeket sikeresen és előnyösen alkalmazzuk mind nagyüzemekben, mind háztáji, vagy biogazdálkodásokban. 

Tekintettel az európai unió egyre szigorodó korlátozásaira és az antibiotikum rezisztencia kialakulásának veszélyeire, kedvenceinknél és a haszonállattartásban is egyre növekvő szerephez jutnak és nagyon hatékony alternatívát jelentenek gyógynövényalapú készítményeink. A hazai és európai haszonállattartók közül számos és egyre növekvő számú állattartóteleppel építettünk ki hosszú távú szakmai együttműködést, és segíthettük őket termelési költségeik csökkentésében, hatékonyságuk növelésében. 

Cégünk támogatója az idén 25 éves Magyar Ayurveda Gyógyászati Alapítvány Közhasznú Szervezet, amelynek legfőbb célkitűzése, hogy az ayurveda gyógyászat elveit széles körben ismertté tegye Magyarországon szakmai körökben, és a nagyközönség számára egyaránt. 1997-ben egy ún. 30 éves program részeként, a Magyar Ayurveda Gyógyászati Alapítványnak köszönhetően, kormányrendelet által is hivatalosan elismert és gyakorolható gyógymóddá vált hazánkban az Ayurveda gyógyászata.

Az Ayurveda azt vallja, hogy testünk minden porcikájára folyamatos figyelmet kell fordítanunk akkor is, ha az éppen tökéletesen egészséges, hiszen csak így őrizhetjük meg hosszú távon egyes szerveink és egész szervezetünk egészségét és épségét. Az Ayurveda nem csupán egy gyógyászati rendszer, hanem egy komplett életfilozófia is, melynek segítségével megteremthető a fizikai, lelki, mentális és érzelmi egyensúly, vagyis a holisztikus, mindent átfogó és magában foglaló egészség. Mi, a Garuda Trade Kft. is ezt valljuk, s mindent megteszünk annak érdekében, hogy minél több ember számára elérhető legyen az ayurvedikus egészségfilozófia.

Köszönjük partnereinknek és vásárlóinknak a 30 éves bizalmat! Bízunk benne, hogy a jövőben is segítségükre lehetünk az egészségtudatos életmód kialakítása során!

 

Vigyázzanak az egészségükre, vigyázzunk egymásra!

Budapest, 2021. március 06.

Népszerű termékek

BIO ATKA csomag hozamfokozóval (Dermanyguard, Superliv, Stresroak itatófolyadék)

BIO ATKA csomag hozamfokozóval (Dermanyguard, Superliv, Stresroak itatófolyadék)

19 100 Ft
Családi multi-gyógynövény csomag (Zest Women, Zest Men, Vita Jam )

Családi multi-gyógynövény csomag (Zest Women, Zest Men, Vita Jam )

13 190 Ft
DABUR Vita Jam 500g + még egy ajándékba

DABUR Vita Jam 500g + még egy ajándékba

5 340 Ft
DERMANYGUARD vitaminnal csomag (Dermanyguard és Ayucee itatófolyadék)

DERMANYGUARD vitaminnal csomag (Dermanyguard és Ayucee itatófolyadék)

9 900 Ft
Dia csomag (Diabet Guard, Dia tea)

Dia csomag (Diabet Guard, Dia tea)

5 820 Ft
Egészséges, dús haj csomag (Spirulina, Wild Cactus Sampon)

Egészséges, dús haj csomag (Spirulina, Wild Cactus Sampon)

5 625 Ft
Erő és biztonság csomag (G.A. Shilajit, Neem szappan, Neem fogkrém)

Erő és biztonság csomag (G.A. Shilajit, Neem szappan, Neem fogkrém)

7 820 Ft
Immunerősítő csomag (Ashwagandha, Vita Jam)

Immunerősítő csomag (Ashwagandha, Vita Jam)

9 765 Ft
ÍZÜLETEK VÉDELME CSOMAG

ÍZÜLETEK VÉDELME CSOMAG

10 590 Ft

Newsletter

Maradjunk kapcsolatban
Ha szeretnél rendszeresen hírt kapni újdonságainkról, aktuális akciókról, iratkozz fel a Garuda Ayurveda Hírlevélre.
Garuda Ayurveda

Garuda Trade Kft.

  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Információk

  • Állásajánlatok
    Jelenleg nincs állásajánlatunk, de ha egészségtudatos és érdeklődik a tevékenységünk iránt, akkor kérjük küldje el önéletrajzát, hogy fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot megüresedett pozíció esetén.
    Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
© Garuda Trade Kft.
Site by Meraki.

Garuda | Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.