x 
0 Ft

KOSÁR

Üres Kosár

Tavaszi egészségprogram lovaknak!

| Garuda

A tavasz közeledtével éledezik a természet, hajtani-, virágozni-, zöldülni kezd. Zöldülnek a legelők is a lovak legnagyobb örömére. Azonban a legelőre való engedés nem történhet egyik napról a másikra, csak kellő óvatossággal lehet a legelőszezon elején, különben a lovak egészsége bánhatja.

A lótakarmányok legáltalánosabb felosztása szerint a tömegtakarmányok (fűfélék, szénák, szalmák, szilázsok) jelentik a lovak takarmányának fő részét, mivel a ló emésztés élettanilag a koncentrált takarmányokat igényli. Ezek a takarmányok általánosan alacsony kalóriatartalommal és gazdag rosttartalommal rendelkeznek, azonban tápanyag és energia tartalmuk kinyerése és azok felszívódása nem egyszerű, külön segítséget igényel. Ezért a lónak hatalmas, 28-36 literes vakbele és több mint 100 liter térfogatú vastagbele van. Ezekben a bélszakaszokban baktériumok és más mikroorganizmusok dolgozzák fel az elfogyasztott takarmányokat. Ezek a baktériumok és mikroorganizmusok azonban rendkívül érzékenyek például a hirtelen, hozzászoktatás nélküli takarmányváltásra.

Ha ezen mikroorganizmusokat nem szoktatjuk kellően hozzá a változáshoz, az egyensúlyuk felborulhat, eredményül pedig súlyvesztés, hasmenés, kólika vagy savós patairha-gyulladás alakulhat ki.

A ló bélrendszerében élő mikroorganizmusoknak körülbelül 21 nap kell ahhoz, hogy hozzászokjanak az újfajta takarmányhoz. De ha már 10-14 napot rászánsz a fokozatos szoktatásra, már sokat tehetsz azért, hogy elkerüld az egészségügyi problémákat.

A legelőhöz szoktatás kétségkívül türelmet és odafigyelést igényel a lótartó részéről, de ez kifizetődik, hiszen sok kellemetlenséget megspórolhatsz általa.

Eme kényes időszak természetes támogatója és hatékony támogatója lehet a SALCOCHEK pro, mely hozzájárul az emésztőrendszer normális működésének helyreállításához. Minimalizálja a víz- és tápanyagveszteséget. Védőréteget képez az emésztőrendszer nyálkahártyáján, amivel optimális környezetet biztosít a baktériumoknak és mikroorganizmusoknak.

További segítséget jelenthet a RUCHAMAX, gyógynövénytartalmú, emésztést segítő állatgyógyászati készítmény alkalmazása, mely csökkenti az emésztési rendellenességek előfordulását, természetesen támogatja az emésztőrendszer természetes működését. Fokozza a gyomormozgást, a nyál és más emésztőnedvek, enzimek elválasztását. Segíti az optimális mikroflóra kialakulását a gyomorban és belekben. Valamint javítja a takarmányban lévő tápanyagok hasznosulását, ezáltal fokozza a teljesítményt.

Népszerű termékek

Ayurveda és Postagalamb könyv

3 190 Ft

BIO ATKA csomag ajándék tojáshéj erősítővel

15 890 Ft

Családi multi-gyógynövény csomag (Zest Women, Zest Men, Vita Jam )

10 710 Ft

Dia csomag (Diabet Guard, Dia tea)

6 120 Ft

Egészséges, dús haj csomag (Spirulina, Wild Cactus Sampon)

4 635 Ft

Erő és biztonság csomag (G.A. Shilajit, Neem szappan, Neem fogkrém)

7 170 Ft

Immunerősítő csomag (Ashwagandha, Vita Jam)

7 390 Ft

Karcsú sziluett csomag (Guggul, Ezi Slim)

7 830 Ft

Légutak védelme csomag (Tulsi, Eukaliptusz balzsam)

4 590 Ft

Newsletter

Maradjunk kapcsolatban

Garuda Trade Kft.

  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Információk

  • Állásajánlatok
    Jelenleg nincs állásajánlatunk, de ha egészségtudatos és érdeklődik a tevékenységünk iránt, akkor kérjük küldje el önéletrajzát, hogy fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot megüresedett pozíció esetén.
    Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
© Garuda Trade Kft.
Site by Meraki.

Garuda | Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.