x 
0 Ft

Cart

Cart empty


+36 30 506 3474
Mon.-Thurs. 08:30 – 16:00
Friday 08:30 – 14:00
Open hours:
Monday - Thursday:
Friday:
08:30 – 16:00
08:30 – 14:00

Contact:
+36 30 506 3474
+36 1 331 2316
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Address:
1136 Budapest, Tátra u. 24. II.em. 2.
 • Scientific Medicinal Herbs.
  Authentic Ayurveda.
 • GIFT

  Dabur DermoViva Neem antibacterial soap

  When purchasing Human products
  over 12,000 HUF

 • HEALTHY HAIR CARE

  Dabur Vatika Naturals Argan shampoo

  40% price reduction during the promotion

 • IMMUNE SYSTEM STRENGTHENING

  Garuda Ayurveda Immun Guard vegetarian capsule

  New product in our webshop
 • Scientific Medicinal
  Herbs.
  Authentic
  Ayurveda.
 • GIFT

  Dabur DermoViva Neem antibacterial soap

  When purchasing Human products
  over 12,000 HUF

 • HEALTHY HAIR CARE

  Dabur Vatika Naturals Argan shampoo

  40% price reduction during the promotion

 • IMMUNE SYSTEM STRENGTHENING

  Garuda Ayurveda Immun Guard vegetarian capsule

  New product in our webshop

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

Szállítási feltételek, határidők:

A házhozszállítás esetén, a szállítás várható ideje a megrendeléstől számított 2-5 munkanap. Előfordulhat, hogy a megrendelését váratlan készlethiány miatt nem tudjuk teljesíteni. Amennyiben a fentieknél hosszabb szállítási idő várható, ezt minden esetben jelezzük Önnek e-mailben.

 A szállítás az alábbi módokon történhet:

Szállítás GLS átvételi pontra:

GLS csomagpontra történő szállítás esetén a GLS az Ön által választott csomagpontra szállítja ki a csomagot, melynek díja bruttó 1 100.- Ft, utánvét esetén 1 450.- Ft mely hozzáadódik a számlája végösszegéhez. A csomag feladásakor a GLS e-mailben értesíti a címzettet, hogy a következő munkanapon csomagja kiszállításra kerül. Az e-mail tartalmazza a csomagszámot.

Egy vásárlás esetén, bruttó 19 000.- Ft. felett, a csomagpontra történő szállítás ingyenes, azaz a szállítás költsége nem a vásárlót, hanem a Garuda Trade Kft-t terheli.

GLS Csomagpontos szállítás esetén a GLS futárszolgálat a feladást követő munkanapon kézbesíti az árut a vásárló által kiválasztott csomagpontra. A GLS a kézbesítés megtörténtéről SMS-ben tájékoztatja a címzettet arról, hogy csomagja megérkezett a GLS Csomagpontba. Az értesítés után 5 munkanapon belül bármikor átvehető a küldemény, figyelembe véve a csomagátvevő helyek nyitva tartási idejét. Az utánvétes csomagot a vevő a kiválasztott csomagponton készpénzben tudja átvételkor kifizetni.

További információért, kérjük, keresse fel a szolgáltató weboldalát.

Házhozszállítás GLS futárszolgálattal:

Átutalás, bankkártyás fizetés, és utánvétes fizetés esetén a GLS futárszolgálat kézbesíti a csomagot a vevő által megadott címre. A vevő otthonába, vagy munkahelyére szállítunk, postafiókcímre nem kézbesítünk. Javasoljuk, hogy olyan szállítási címet adjon meg, ahol Ön napközben is elérhető. Kérjük, a megrendelés során jó telefonszámot adjon meg, hogy ha kézbesítés közben bármilyen probléma felmerülne, felvehessük Önnel a kapcsolatot. A csomag feladásáról a GLS futárszolgálat e-mailben értesíti a címzettet, hogy a következő munkanapon csomagja kiszállításra kerül. Az e-mail tartalmazza a csomagszámot.

A vételár jóváírását követően átadjuk az árut GLS futárszolgálat részére kézbesítés céljából. A GLS futár költsége, amely hozzáadódik a számlája végösszegéhez: bruttó 1 490.- Ft, utánvét esetén 1 840.- Ft.

Belföldi szállításnál, egy vásárlás esetén, bruttó 19 000.- Ft felett, a kiszállítás ingyenes, azaz a szállítás költsége nem a vásárlátó, hanem a Garuda Trade Kft-t terheli.

További információért, kérjük, keresse fel a szolgáltató weboldalát.

Rugalmas kézbestés szolgáltatás:

Három kézbesítési kísérletet biztosít a GLS futárszolgálat. Az első kézbesítési kísérlet depóvárosokban igény szerint munkaidő után is kérhető 17-20 óra között. A csomag feladásakor a GLS e-mailben értesíti a címzettet, hogy a következő munkanapon csomagja kiszállításra kerül. Az e-mail tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén, értesítést kap a címzett, mely tartalmazza a futár telefonszámát, a GLS Ügyfélszolgálat telefonszámát és egy 3 órás időablakot a várható kézbesítésről. A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén e-mailes értesítés kerül kiküldésre a címzetteknek. Az e-mailben megadott linken keresztül a címzett kiszállítási rendelkezést tud rögzíteni, melyben kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre, személyes csomagátvételt egy meghatározott listából kiválasztott GLS CsomagPontban.

Sikertelen kézbesítés:

Az Ön hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei minden esetben a vásárlót terhelik.

Személyes átvétel:

A személyes átvétel helye:

GARUDA TRADE KFT.

1136 Budapest

Tátra utca 24. II/2. (7-es kapucsengő)

A megrendelésről és az átvétel idejéről visszaigazoló email-ben értesítjük.

Személyes átvétel esetén, a vásárló értesítése után a termékeket 10 munkanapig tudjuk tárolni, utána töröljük a megrendelést a rendszerből.

Szállítási költségek külföldi országok esetében:

Az alábbi díjtételek adódnak hozzá a számla végösszegéhez GLS futárszolgálattal történő európai szállítás esetén:

(Ft/csomag, EUR/csomag)

 • Szlovákia 2475,- Ft. vagy, EUR 7.10
 • Szlovénia, Románia, Lengyelország 3460,- Ft. vagy, EUR 9.90
 • Ausztria, Csehország, Horvátország 3710,- Ft. vagy, EUR 10.60
 • Németország, Belgium, Hollandia, Luxemburg, Liechtenstein, Bulgária, Svájc 3770,- Ft. vagy, EUR 10.80
 • Dánia, Franciaország, Vatikán, Olaszország, Nagy-Britannia, Monaco, Írország 6065,- Ft. vagy, EUR 17.30
 • Litvánia, Lettország, Spanyolország, Svédország, Észtország, Norvégia, Görögország, Portugália, Finnország 8830,- Ft. vagy, EUR 25.30
 • Szerbia, Bosznia-Hercegovina, Montenegró, Izland, Albánia, Macedónia, Málta, Törökország, Andorra, Gibraltár, Koszovó, Feröer-szigetek, Ciprus 22260,- Ft. vagy, EUR 63.60

Minden egyéb országból történő vásárlás esetén, még a vásárlás előtt a szállítási költségekkel kapcsolatosan kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal a +36-1-331-2316, +36-30-506-3474 telefonszámon, vagy a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen.

Sürgős esetben, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal a +36-1-331-2316, +36-30-506-3474 telefonszámon, vagy a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mailcímen. A Garuda Trade Kft. fenntartja a jogot, hogy amennyiben a megrendelt termékek kiszállítását nem tudja teljesíteni, akkor azt a vásárló értesítése után törölje a rendszerből.

Garuda Trade Kft. saját belátása szerint úgy dönthet, hogy részszállítást teljesít, s a termékhiánnyal érintett termékek szállítását későbbi időpontban teljesíti. Ha ez történik, Ön nem visel további költségeket, csak egy szállítást számítunk fel.

Let's keep in touch
Garuda Ayurveda

Garuda Trade Kft.

 • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
© Garuda Trade Kft.
Site by Meraki.

Garuda | Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.