x 
0 Ft

KOSÁR

Üres Kosár

RÓLUNK

A Garuda Trade Kft. megalakulásától (1991) kezdve az ősi indiai Ayurveda gyógyászat módszereinek magyarországi meghonosítását, és gyógytermékeinek a hazai piacra történő bevezetését tartja fő célkitűzésének. Ennek keretében az 1990-es évek eleje óta engedélyeztetünk és importálunk Indiából gyógynövény alapú, 100%-ig természetes eredetű, magas minőségi követelmények mellett előállított, ayurvedikus, gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítményeket, étrend-kiegészítőket, kozmetikumokat, valamint állatgyógyászati készítményeket.

A cégünk által forgalmazott termékeket nagy múltra visszatekintő indiai cégek állítják elő az Ayurveda, a világ legősibb, de ma is széles körben alkalmazott és elismert gyógyászati rendszerének ősi receptjei, leírásai, a gyógynövényekés ásványok alkalmazása területén felhalmozott évezredes tapasztalatai alapján.

A jelenleg forgalmazott készítmények listája széles, és egyre bővülő; az immunerősítő és anyagcsere-szabályozó készítményeken túl számos higiéniás, szépségápolási és wellness-készítményt forgalmazunk. A termékpalettát 1998-tól kezdődően haszon- és hobbiállattartásban alkalmazható készítmények színesítik.

Folyamatosan bővül továbbforgalmazó partnereink köre, így készítményeinket egyre több biotermékeket, étrend-kiegészítőket, gyógyhatású készítményeket, valamint állatgyógyászati szereket forgalmazó üzlet polcain találhatják meg vásárlóink.

Indiai gyártó partnereink humán vonalon a Dabur India Ltd, a Dabur Research Foundation, a GoodCare Pharma Pvt. Ltd., Muniyal Herbals and Ayurvedic Remedies Ltd, Sahul India Limited, Siddhayu Ayurvedic Research Foundation Pvt. Ltd., valamint állatgyógyászati vonalon az Ayurvet Ltd, mely cégeknek kezdeményező és meghatározó szerepe volt az Ayurveda gyógyászat módszereinek és gyógytermékeinek magyarországi megismertetésében és elterjesztésében.

Készítményeinket re-exportáljuk a környező országok közül Horvátországba, Romániába, Lengyelországba, Litvániába, Szerbiába és Szlovákiába, és igyekszünk nyitni a többi szomszédos ország (Ausztria, Csehország, Ukrajna, Szlovénia, Bulgária) felé is.

Az elmúlt húsz évben az ayurvedikus készítmények és az Ayurveda gyógyászat módszerei iránt mutatkozó egyre növekvő érdeklődés és igény, valamint vásárlóink pozitív visszajelzései meggyőztek minket arról, hogy a jó utat választottuk. Az Ayurveda gyógyászat több ezer éves, az időpróbáját kiállt tudás, mely elősegíti az egészségmegőrzést, valamint az enyhébb és súlyosabb egészségügyi panaszok hatékony kezelését, és a betegségek utáni rehabilitációt egyaránt.

Cégünk legfőbb támogatója a Magyar Ayurveda Gyógyászati Alapítvány Közhasznú Szervezetnek, melynek célkitűzése az Ayurveda gyógyászat egyetemes elveinek magyarországi meghonosítása.

Maradjunk kapcsolatban
Ha szeretnél rendszeresen hírt kapni újdonságainkról, aktuális akciókról, iratkozz fel a Garuda Ayurveda Hírlevélre.
Garuda Ayurveda

Garuda Trade Kft.

  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Információk

  • Állásajánlatok
    Jelenleg nincs állásajánlatunk, de ha egészségtudatos és érdeklődik a tevékenységünk iránt, akkor kérjük küldje el önéletrajzát, hogy fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot megüresedett pozíció esetén.
    Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
© Garuda Trade Kft.
Site by Meraki.

Garuda | Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.